-HOME
-O NAS
-OSNOVE ISLAMA
-ISLAMSKE TEME
-SPREJELI SO ISLAM
-ISLAMSKA ZGODOVINA
-ZNANOST IN ISLAM
-IMAM VPRAŠANJE IŠČEM ODGOVOR
-NOVICE IN OBVESTILA
-DOWNLOAD
-HAQ VIDEO
-GUESTBOOK
-PRIPOROČAMO
-KONTAKT

POMEMBNO

 

Knjižica:

50 VPRAŠANJ IN ODGOVOROV O ISLAMSKEM MONOTEIZMU

Zastonj si lahko naložite knjižico na računalnik, ki na popolnoma jasen, kratek in jedrnat način predstavi monoteizem v Islamu.

Kliknite na spodnjo sliko.

 

 

Išči po straneh HAQ:

 


 

NE PREZRI

1- Ali je res Poslanec Muhammed, s.a.w.s., kopiral Kur'an iz Biblije?

 

2- Besede namenjene moji dragi sestri Muslimanki

 

3- 25 let v grobu

 

4- Vi, ki verujete v Allaha, s.w.t., in Njegovega Poslanika, s.a.w.s.

 

5- Ohranitev faraonovega telesa

 

 

ZADNJE V DOWNLOAD

Naložite si na računalnik muslimanski koledar s časi molitev (namazov). Koledar je narejen za celo leto 2010. Poglejte ga na naslednjem napisu: KOLEDAR

 

IMAM VPRAŠANJE,

IŠČEM ODGOVOR

"Zdravo, zanima me, kako in kje lahko sprejmem islam? Je to mogoče v Sloveniji in kako dolgo traja?

Sem krščena in moja mama je katoličanka, oče pa pravoslavec. Hvala za odgovor." (ODGOVOR)

 

  

NAROČITE KNJIGO

 

BERITE KNJIGO

 

 

 

Pomagajte nam (KLIK)

 

 

 

 

ZADNJA NOVICA (21.8.2010) - NOVICE IN OBVESTILA

NOV DIZAJN SPLETNE STRANI RESNICA-HAQ.COM

Obveščamo vse naše obiskovalce, da smo danes uradno določili naš nov dizajn za privzeti dizajn spletne strani resnica-haq.com. Ko boste od sedaj naprej hoteli obiskati www.resnica-haq.com, se vam bo pojavil naš novi dizajn. Stari bo še vedno prisoten na tem naslovu, ampak ne bo več dejaven. Pustili ga bomo samo zaradi tega, ker je dosegel prva mesta na različnih iskalnih nizih v googlu in bi bilo škoda zavreči tako dobro optimizacijo. Na novi dizajn moramo postaviti še določene tekste - to bomo storili najkasneje do jutri zvečer. Prosimo vas za razumevanje, ker se bodo teksti neprestano spreminjali na prvi strani. Če imate neko vprašanje o Islamu, nam pišite na našem novem "looku" v kategoriji "kontakt" ali pa na e-mail: resnicahak@gmail.com

 

Obiščite in oglejte si naš novi dizajn. Definitivno vam bo všeč:

www.resnica-haq.com

 

tim spletne strani Resnica-Haq

 

 

PREDZADNJA NOVICA (19.8.2010) - IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

E.Š.: "Selam alejkum! Najprej bi se rad zahvalil za zelo hiter odgovor, katerega sem prejel dejansko že naslednji dan. Imam pa že novo vprašanje in sicer me zanimajo neke stvari okrog Dedždžala/Dajjala (Antikrista) - se opravičujem za črkovanje če ni pravilno... Kakšni so predznaki njegovega prihoda, ali pa če je že med nami, kakšne dokaze imamo? Kako je z njim povezan Imam el Mehdi oz. ali ima Imam podlago tudi v Koranu? Zakaj pri tem prihaja do sporov med šiiti in suniti, ko se omenja el Mehdija? Ravno zaradi tega me zanima, kaj o tem pravi Koran. Vem, da je tema obširna in se da o tem pisati, če obstajajo kakšne povezave o tem, jih rade volje preberem, tako da vam ni potrebno vsega pisati. Pred dnevi sem gledal dokumentarni film Revelations, kateri govori o knjigi Razodetij, kot delu Biblije, in pogled krščanstva na prihod Antikrista. Zato me zanima, kaj o Dedždžalu (Antikristu) pravi Koran. Od tod inspiracija za mogoče malo ne ravno pogosto vprašanje. :) Hvala, lp" (ODGOVOR)

 

Imate vprašanje o Islamu? Pišite nam na resnicahak@gmail.com

 

 

Odgovor je postavljen na našo novo spletno stran (naslov spletne je enak, le dizajn je drugačen). Oglejte si naš novi dizajn, ki bo kmalu postavljen kot privzeti dizajn (stari bo še vedno prisoten, saj smo z njim dobili 1. mesto v googlu na skoraj vseh različnih "iskalnih nizih" - celo, ko iščete besedo "biblija" v googlu, je naša spletna stran med prvimi tremi). Takoj, ko končamo s postavljanjem tekstov in videov na našem novem "videzu", bomo zamenjali privzeti dizajn. Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo, saj ste s svojimi obiski pripomogli k temu, da se danes lahko pohvalimo, da je Resnica-Haq.com najboljša spletna stran v Sloveniji o Islamu.

 

 

(17.8.2010) - ZNANOST IN ISLAM

Koristi posta

Pravi pomen arabske besede es-sawm (post) je ''biti na odmoru''. To pomeni, da prebavilom, genitalijam, jeziku, očem, ušesom, itd., dajemo odmor. Čas, v katerem hrana pride od ust do konca debelega črevesa, je 14 ur. V času, ko se postimo in odrekamo vsem užitkom, hrana pride do želodca in prebavnega sistema. Dejansko je post dodatna sigurnost za regeneracijski proces telesa. Proces regeneracije telesa in možganov, vključujoč molekule spomina, se začne, ko je telo spočito, posebno v toku globokega spanca. Spanec v toku ramadana je intenzivnejši od spanca v ostalih obdobjih. Dvourni spanec v toku ramadana je slajši in lepši od daljšega spanca v drugih situacijah...(VEČ)

 

 

(14.8.2010) - HAQ VIDEO

Ali je dovoljeno voliti? - Volitve in Islam (govori: Abu Yahya)

Ali lahko Muslimani volijo na naslednjih volitvah? Izvedite, kakšen je predpis udeležbe na demokratičnih volitvah.

 

 

 

Več o Tewhidu v knjižici Tewhid (islamski monoteizem)

 

 

(13.8.2010) - NOVICE IN OBVESTILA

VABILO NA IFTAR!

Obveščamo vse naše obiskovalce, da jutri, 14.8.2010, inšaAllah, Džemaat Resnica-Haq prireja iftar za moške na mednarodnem nivoju v svojih prostorih (cesta Maršala Tita 68, Jesenice). Trenutno smo poklicali brate iz Avstrije (Klagenfurt, Salzburg, Villach), Italije (Udine) in cele Slovenije. Vljudno vabljeni! Za dodatne informacije kontaktirajte našega brata Alima na tel. številki 040-820-521.

 

 

(12.8.2010) - IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

Anonimno: "Pozdravljeni! Zanima me (teoretično gledano), kako lahko v Sloveniji vzpostavimo šarijo? LP! Hočem ostati anonimen in hočem, da na vprašanje odgovori osebno Alim Hasanagić." (ODGOVOR)

 

 

Tisti, ki čakate na odgovore na vaša vprašanja, prosimo, bodite potrpežljivi. Delamo vse, da vam bodo odgovori čim prej dostavljeni. Vrsta je preprosto zelo dolga. Imamo tudi veliko dela z dizajnom nove spletne strani, katero boste lahko kmalu videli, inšaAllah. Prosimo Allaha, da vam da vse najboljše na tem in bodočem življenju.

 

 

Imate vprašanje o Islamu? Vprašajte nas na resnicahak@gmail.com

 

(10.8.2010) - NOVICE IN OBVESTILA

Mlaj je bil viden v Savdski Arabiji, jutri je prvi dan posta, inšaAllah

Obveščamo vse naše obiskovalce, da je jutri prvi dan posta, danes pa že prva teravija. Mlaja sicer nismo mogli videti v Sloveniji, ampak je bil viden v Savdski Arabiji. Prosimo Allaha, naj vas nagradi zaradi vaše potrpežljivosti. Želimo vsem Muslimanom blagoslovljen ramadan in prosimo Allaha, da nam odpusti naše grehe in nas popelje v Raj.

 

 

(10.8.2010) - NOVICE IN OBVESTILA

Začetek ramadana 1431 (2010)

Ramadan 1431. leta se po mišljenju Fiqh Council of North America (FCNA), Islamic Society of North America (ISNA) in European Council for Fatwa and Research (ECFR) začne 10. avgusta 2010 zvečer. To pomeni, da je prvi dan posta 11. avgust 2010. Omenjene organizacije se zanašajo na kalkulacije in tako sploh ne preverjajo, ali je nekdo videl mlaj ali ne. Allahov Poslanec, naj je Božji mir z njim, je rekel o začetku ramadana: ''Ko vidite mlaj, začnite s postom, a ko ga ponovno vidite, prekinite post! Če ga ne vidite, računajte, da je ša'ban dolg trideset dni.'' (zabeležil Muslim) Podati kažejo, da bo astronomski mlaj...(VEČ)

 

Predlagamo: Post in ramadan (knjiga)

 

 

(9.8.2010) - HAQ VIDEO

Puščavska roža (Predavanje o Muhammedu - Muhamedu), predavatelj: Muhammed AlShareef

Predavanje, napolnjeno z emocijami, z naslovom Puščavska roža govori o skušnjavah in testih, katere je moral doživeti in preživeti poslanec Muhammed (Mohamed) s svojimi družabniki. Predavatelj zelo dobro naslika skušnjave Poslanca in njegovih družabnikov.

 

 

Direktna povezava do videa: http://blip.tv/file/3982989

 

(7.8.2010) - ISLAMSKE TEME

Resnični post (v Ramadanu)

»Tisti, ki ne zapusti lažnega (izmišljenega) govora in ravnanja po njem, Allahu ni potrebno, da zapušča Njegovo hrano in pijačo.« (Buhari)

 

DA BI BIL POST SPREJET

Vsak musliman mora paziti na svoj jezik, kakor tudi na svoja dejanja. Opustiti mora tisto, kar mu je Vzvišeni Allah prepovedal, pa naj bo to od besed ali od dejanj, saj je bistvo posta pokornost Allahu, poveličevanje in spoštovanje Njegovih prepovedi, borba proti svojim strastem in proti svoji duši, ki hrepeni po tem, da se ji ustreže, vzgajanje duše za pokornost in poslušnost Allahu ter za potrpežljivost v tem, kar je Allah prepovedal. Bistvo in cilj posta ni le odrekanje jedače in pijače ter ostalih stvari, ki kvarijo post...(VEČ)

 

 

(4.8.2010) - IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

Vprašanje13: "Ali se je dovoljeno učiti vero le iz knjig brez posveta z učenjaki - še posebej zaradi majhnega števila le-teh? Kaj mislite o besedah: "Komur je knjiga šejh (učitelj), takšen ima več napak kot pravilnosti"?" (ODGOVOR)

 

 

Imate vprašanje o Islamu? Vprašajte nas na resnicahak@gmail.com

 

(1.8.2010) - NOVICE IN OBVESTILA

Intervju: "Burka je moje življenje. Brez nje jaz nisem jaz.''

Ljubljana - MMC RTV SLO (1. avgust 2010)

15-letna Bahrudina iz Ljubljane nosi burko in nikab že dobro leto. Če bi pokrivalo zaradi zakonske prepovedi morala sneti, kot bodo to morale narediti Francozinje in Belgijke, bi Slovenijo zapustila.

Prepoved nošenja burk in nikabov je vzbudila pozornost tako zahodnega kot vzhodnega sveta. Zdaj o tem razmišljajo tudi v Bosni in Hercegovini, kar sproža številna nasprotovanja in odpira mnoga vprašanja. Da burka in nikab nista nekaj, kar "obstaja le na drugi strani Alp", dokazuje tudi naša sogovornica Bahrudina. Najstnica nosi burko in nikab že dobro leto in si življenja brez njiju ne predstavlja, čeprav to pomeni, da živi povsem drugačno življenje kot njene vrstnice.

 

Zakaj ste se odločili, da si boste nadeli burko in nikab?

Za nošenje burke sem se odločila nekega spomladanskega večera, ko sem na spletu prebrala dokaze, da je Bog zapovedal tudi nošenje burke...(VEČ)

 

 


Reakcija: Burke burijo duhove, Val 202

V včerajšnji oddaji Reakcija na radiu Val 202 je bila Bahrudina Begić, članica Društva za promocijo islamske kulture v Sloveniji, EL-IMAN. Z uradne spletne strani Vala 202: "Burke burijo duhove, je najmanj kar lahko rečemo po tem, ko sta belgijski in francoski parlament sprejela zakona, ki prepovedujeta nošenje burk in nikabov na javnih mestih. Zdaj o podobni odločitvi razmišljajo tudi v Bosni in Hercegovini, kar sprožila številna nasprotovanja in odprla mnoga vprašanja, od tega, da zakon diskriminira ženske in krati njihove pravice, pa do čisto pragmatičnega razloga, kako recimo popolnoma zakrito žensko, ki želi prečkati slovensko mejo legitimirati. V Sobotni reakciji ob 10.00 bomo pogledali, ali pri prepovedi nošenja burk in nikabov res lahko govorimo o kršenju človekovih pravic ali pa gre za prikrito nestrpnost do širjenja islama v Evropi?" Celoten prispevek "Burke burijo duhove", ki sta ga pripravila Katja Štok in Marjan Jerman (brala je Lucija Grm), lahko poslušate na spletni strani rtvslo:

 

Val 202: "Burke burijo duhove" (KLIK)

 

 

(31.7.2010) - NOVICE IN OBVESTILA & DOWNLOAD

Nova knjižica: Post in ramadan

Tudi to leto nam Vzvišeni Gospodar odpira vrata najdražjega meseca, ramadana, meseca milosti, meseca radosti, meseca lepote, meseca odpusta, meseca, kateri duše vernikov osvobaja. Milost, katero nosi s seboj, briše prah s človeških duš, popravlja duhovne napake in pomirja dušo. Čeprav je do meseca ramadana še več kot deset dni, ga muslimani s celega sveta že pričakujemo. To je naš vsakoletni dragi gost...Knjižica, ki je pred vami, obdeluje osnovne predpise posta – tako ramadanskega kot tudi drugih postov, ki niso povezani z mesecem ramadanom. Pri sestavljanju knjižice ni bilo dano veliko poudarka na podrobne razlage (le tam, kjer je bilo potrebno zaradi dokazovanja močnejšega mišljenja).

 

POST IN RAMADAN (KLIK) - PDF (3,8 MB)

 


Prenova spletne strani

Vsem našim obiskovalcem bi radi povedali, da bomo, če Allah tako da, do meseca ramadana preuredili našo spletno stran (ali pa kasneje v mesecu ramadanu). Trenutno nam naši web-dizajneri iz tujine to počnejo s polno paro. Ne skrbite, poskrbeli bomo, da bo naša spletna stran kljub rekonstrukciji še vedno objavljala sveže članke. Zahvaljujemo se vsem našim obiskovalcem za obiske!!

 

 

(28.7.2010) - NOVICE IN OBVESTILA

V Večeru, sobotna priloga (24. julij 2010), člani Društva za promocijo islama v Sloveniji

Urška Mlinarič se je tokrat pogovarjala z glavnim urednikom naše spletne strani, Alimom Hasanagićem, in s sestro Sabino, ki nosi nikab, in njenim možem, Abdullahom. Preberite si prispevka.

 

''Smo fundamentalisti''

Večer, sobotna priloga (24. julij 2010)

Čeprav imamo v Sloveniji kar dve verski skupnosti, v kateri se zbirajo muslimani, člani in podporniki Društva za promocijo islama, kjer sta aktivna tudi Sabina in Abdullah, niti ene od njih ne priznavajo za svojo. V društvu, katerega člani so se ob molitvi začeli zbirati pred osmimi leti na Vrhniki in pred dobrim letom ustanovili tudi spletno stran z naslovom Resnica-haq, na kateri želijo predstaviti ''islam slovenski javnosti v pravi luči'', zase trdijo, da so muslimani, ki živijo po principih, kot je določeno v temeljih islama brez verskih inovacij.'' V vseh pogledih živimo kot muslimani, ki živijo po principih, kajti vera je stvar, v katero človek veruje, jo živi in za katero je pripravljen umreti, zato tudi nismo oblikovali verske skupnosti, ker je to preozek pojem,'' pravi bradati mladenič, 21-letni študent računalništva in informatike, Alim Hasanagić z Jesenic, ki je urednik omenjene spletne strani, v društvu pa je tudi zadolžen, da komunicira z mediji...(VEČ)

 


Svojo lepoto želim kazati le domačim

Večer, sobotna priloga (24. julij 2010)

''To, da  nosim nikab, ki zakriva moje celo telo, ne pomeni, da se ne počutim ženske. Tudi povsem zakrita sem lahko lepa in za svojo lepoto tudi skrbim. Zaradi sebe, ker želim ostati ohranjena, pa tudi zaradi moža. Vendar želim to svojo lepoto kazati le svojim domačim. Ko grem ven, nočem, da me drugi ocenjujejo. Ne želim, da se moške oči pasejo na meni,'' mi v svojem domu, približno 50 kilometrov zahodno od Ljubljane, medtem ko štiri in dveletna hčerka spita, v prisotnosti komaj pol leta stare hčerke in soproga Abdullaha, pripoveduje 25-letna Sabina. Ker sem ženska in ker se dobiva v njenem domu, kjer na to, da so muslimani, kaže tudi slika Meke, svetega kraja, kamor naj bi se po verski dolžnosti odpravil vsak odrasel musliman, če mu to dopušča zdravje in gmotni položaj, mi razkrije svoj obraz. Oblečena je le v črni hidžab, ruto, ki pokriva lasišče in vrat, ter haljo, ki preprečuje, da bi se videla silhueta njenega telesa. ''Ko sem v krogu svojih domačih, sem oblečena tako kot vi, v majico in hlače ali krilo,'' mi pojasni...(VEČ)

 

 

(20.7.2010) - IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

E.S.: "Sellam alejkum; imam vprašanje ki se nanaša na poslušanje glasbe v Islamu. Nekje sem zasledil, da je prepovedana - čeprav nekateri te ljudi, ki glasbo prepovedujejo, takoj označijo za vehabijo (vehabita) in za verskega skrajneža. Na to se pa nanaša tudi drugo vprašanje, in sicer kaj je vehabizem? V BiH sem poslušal pogovore, ko so govorili, da naj bi ti ljudje tudi namaz opravljali na drugačen način. Na vasi dostikrat slišiš dezinformacije, zato me zanima kakšna boljša razlaga. Hvala'' (ODGOVOR)

 

 

Imate vprašanje o Islamu? Vprašajte nas na resnicahak@gmail.com

 

(17.7.2010) - IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

anonimno: "Selam alejkum. Ali ima 15. noč meseca šabana (ki nam je vse bližje, danes je 5. Šaban), za katero nam je imam povedal, da ji rečemo ''lejletul-berat'' (kar pa tudi piše v vaktiji, ki jo je izdala Islamska skupnost v Republiki Sloveniji)? Nekateri pravijo, da je dobro na ta dan moliti pa se postiti. Prosim za odgovor, anonimnež'' (ODGOVOR)

 

 

Imate vprašanje o Islamu? Vprašajte nas na resnicahak@gmail.com

 

(16.7.2010) - IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

shadija7: "Mene zanima, če lahko otrok, ki je muslimanske vere, nosi verižico, na katerem je angel?"(ODGOVOR)

 

 

Imate vprašanje o Islamu? Vprašajte nas na resnicahak@gmail.com

 

(13.7.2010) - ISLAMSKE TEME

ALI JE RELIGIJA ZASTARELA? - 2. del

Naj se človeštvo vrne k Božji besedi, saj se samo tako lahko reši pred propadom, katerega mu prinaša brezbožni zahod. Islam človeku zagotavlja zdrave poglede na svet in mu govori, da ni pomembno, kakšno znanje si je pridobil ali v katerih materialnih koristih je užival, saj so vse to darovi Vsemogočnega Boga človeku. Bog je zadovoljen s človekom, dokler on to pridobljeno znanje uporablja za dobrobit človeštva. Bog ni jezen na ljudi, ki hrepenijo po znanju, niti se boji, da bo kdorkoli, kadarkoli ogrozil Njegovo avtoriteto ali tekmoval z Njim. Bog se jezi, ko človek zlorabi svoje znanje in ga uporabi kot sredstvo za mučenje drugih ali za izvrševanje agresije...(VEČ)

 

 

(7.7.2010) - IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

IMAM VPRAŠANJE, IŠČEM ODGOVOR

Sestra Muslimanka: "Esselamu allejkum ve rahmetullah ve barakatuhu. Mene zanima, če imate ure pouka učenja arabskega jezika, oziroma Kur'ana (Korana) za ženske osebe. Če imate, bi prosila, da mi sporočite, kje, kdaj, katere dneve in uro. Hvala. Da vas Allah nagradi s svojo milostjo." (ODGOVOR)

 

 

Imate vprašanje o Islamu? Vprašajte nas na resnicahak@gmail.com

 

 

(5.7.2010) - ISLAMSKE TEME

ALI JE RELIGIJA ZASTARELA? - 1. del

Mnogi zahodnjaki, zaslepljeni z dosežki znanosti v obdobju osemnajstega in devetnajstega stoletja, so mislili, da je religija izčrpala svoje sposobnosti, in se za vselej predali znanosti. Skoraj vsi znani zahodni psihologi in sociologi so se izražali s podobnimi besedami. Znani psiholog Freud poudarja nekoristnost kakršnegakoli posredovanja religije v moderni dobi in pravi, da človeštvo potuje skozi tri psihološke faze: vraževerje, religijo in znanost. Ker smo sedaj v dobi znanosti, je vsaka religija zastarela...(VEČ)

 

 

(4.7.2010) - ISLAMSKE TEME

Parada ponosa ali Parada sramote?

V imenu Allaha, Milostnega, Usmiljenega. Naj je slavljen On, ki je ustvaril človeka in od njega ustvaril družico, da bi od njiju naselil mnoštvo mož in žena, da bi jih po Zemlji razselil in na plemena razdelil. Naj je slavljen On, ki človeka ustvarja v najlepši obliki in ga nato položi na varno, kjer se razvija v njej, to je maternici, ki ga po devetih mesecih nje osvobodi, ki se po Njegovi zapovedi rodi. Naj je slavljen in zveličan Ta, čigar so nebesa in Zemlja v Njegovem lastništvu in vse, kar je na njih ustvaril. Daleč, naj bodo laži od Njega in pripisovanja mu potomstva. On je Ta, ki vse ustvarja, in Ta, ki je vsega absolutni vladar in Njemu vse pripada in Njemu se vse vrača...(VEČ)

 

 

(2.7.2010) - NOVICE IN OBVESTILA

Člani društev za promocijo islamske kulture v Sloveniji v oddaji Svet na Kanalu A

Danes je Kanal A v svoji vsakdanji oddaji Svet objavil prispevek, v katerem so nastopali člani društev za promocijo islamske kulture v Sloveniji. Med njimi so bili: Abdullah Bosnić, Isedin Karamehić in Alim Hasanagić, kjer so predstavili izvorni Islam, kot ga je predstavil Poslanec Muhammed, naj je Božji mir in blagoslov z njim. Poglejte si prispevek (postavili smo bosanske podnapise zaradi širše publike - Balkan), če imate vprašanje o Islamu, nam pišite na resnicahak@gmail.com in dobili boste odgovor.

 

 

 

 


Pomagajte nam - skupaj zmoremo več!

 

 

 

Ne podcenjujte niti enega samega evra!!

Lahko nas tudi kontaktirate na resnicahak@gmail.com

 


 

(16.6.2010) Mojca: Angeli v Islamu in Ramadan

(16.5.2010) Vprašanje12: Pokrivanje obraza ženske (burka, nikab, feredža)

(10.4.2010) Vprašanje11: Kako lahko vemo, da je neko delo oponašanje nevernikov?

 

 

 

Imate vprašanje o Islamu? Pošljite svoje vprašanje na resnicahak@gmail.com in odgovorili vam bomo!

 

 kontakt: resnicahak@gmail.com

tel.: 040-820-521

REKORD: 15. februar 2010 (355 obiskov)
 

Mi vam Resnico razkrivamo, a večini vam je Resnica odvratna! (sura Az-Zuhruf, ajet 78.)